Гарантийне та післягарантійне обслуговування

garant 2022

Устаткування власного виробництва.

Термін гарантійних зобов'язань, які несе ТОВ "Електросистеми України" при постачанні обладнання власного виробництва, становить не менше: вакуумні вимикачі серії BB/VL-5 років

з дати виробництва та повітряні вимикачі серії AN, AS -1 рік з дати виробництва, якщо інше не вказано у паспорті на виріб.

Обладнання для виробництва LS Electric.

Наша компанія є Сертифікованим сервісним центром ремонту обладнання LS Electric.

Термін гарантійних зобов'язань становить 1 рік із дати поставки.

Гарантійний ремонт у період експлуатації забезпечує ліквідацію порушень у роботі обладнання, що вийшло з ладу з будь-яких причин, за винятком випадків навмисного псування,

неправильної експлуатації або форс-мажорних обставин. Також нашими спеціалістами, за необхідності, проводиться шеф-монтаж та технічна експертиза з видачею висновку.

Післягарантійний ремонт

Наша компанія після закінчення гарантійного терміну пропонує комплекс послуг із післягарантійного обслуговування на постійній основі.

Після діагностики визначається необхідний обсяг робіт з ремонту та налаштування обладнання з продовженням гарантії. Термін продовження розглядається додатково.

Заявка на ремонт

Для того, щоб вашу заявку вчасно та в повному обсязі було виконано, необхідно у будь-якому випадку заповнити РЕКЛАМАЦІЙНИЙ ЛИСТ.

 

 

 ІНФОРМАЦІЙНІ ЛИСТИ
   
 pdf-red-128Рекламаційний лист  pdf-128Гарантійні зобов'язання  
     
     

 

З питань тех. підтримки, рекламації, ремонту

Головний інженер

Буленок Вадим Віталійович

067-501-41-87

E-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.